Deportes

Hi podria haver públic al Palau Blaugrana i a l'Estadi Johan Cruyff!

L'Eurolliga permetrà l'entrada d'espectadors i a la 2a B també s'hi podria deixar entrar públic.

Hi podria haver públic al Palau Blaugrana i a l'Estadi Johan Cruyff!

Hi podria haver públic al Palau Blaugrana i a l'Estadi Johan Cruyff!

05:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1600875797000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En breu, l'Eurolliga informarà on hi haurà públic o no, també en funció del protocol de cada país. Zalgiris obrirà portes, Baskonia diu que depèn de CSD i a València ja van posar públic a torneig d'EuroLeague. Segons ha informat el company Xavier Saisó, el Barça de moment no tindrà públic en el seu primer partit davant del CSKA, però segons el CSD sí que en podria arribar a tenir, ja que les competències són de la mateixa Eurolliga.


Al futbol

Pel que fa al futbol, la 2a B no és considerada professional i hi manen els protocols de la Generalitat, on sí que es permetrà públic. Per exemple, doncs, a l'Estadi Johan Cruyff s'hi podrien obrir les portes per veure un partit del Barça B.

La Federació Catalana de Futbol s'empara en aquest protocol i deixa la decisió en mans dels propietaris dels recintes (clubs i ajuntaments).


L'Olot vol públic

En declaracions al #QuèThiJugues! Joan Agustí, president de la UE Olot, ens confirma que vol públic al camp: "Des de l'Olot ja s'està treballant per aconseguir que entrin aficionats als partits".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00