Sociedad

Valorem positivament l'inici del curs escolar perquè tots els centres estan oberts

A les últimes hores sumem 3.000 confinats més a les escoles del pais

Ja són 13.500 persones des de l'inici del curs

ENTREVISTA. Núria Cuenca (Sec. Gen. Educació): "Valorem positivament l’inici del curs escolar perquè tots els centres estan oberts"

ENTREVISTA. Núria Cuenca (Sec. Gen. Educació): "Valorem positivament l’inici del curs escolar perquè tots els centres estan oberts"

08:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1600929835935/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La secretària general d'Educació, Núria Cuenca, ha estat entrevistada per Josep Cuní al programa 'Aquí, amb Josep Cuní" de SER Catalunya:

“Estem contents que l’escola pugui continuar fent la seva funció social que no ha pogut fer durant sis mesos”.

“Tots els contagis estan venint de fora de l’escola, no hi ha cap focus a cap escola i els protocols s’estan aplicant correctament. Els hem estat ajustant també durant la darrera setmana”.

“L’aplicació està degudament actualitzada perquè rebem tota la informació, l’hem de contrastar i després la publiquem. Les dades que surten a l’aplicació són les del dia anterior, per poder contrastar-ho tot i evitar errors”.

“Quan una família se li dona un positiu es comunica al centre però el CAP també avisa al centre. El que és important és que tota la informació estigui contrastada i en contacte amb la família i amb el centre de salut”.

“Ara mateix tenim confinats a 9000 alumnes i a 602 grups estables. D’aquests, 970 alumnes i 173 professors son casos positius”.

“Sanitat ens diu que el risc de contagi és ara més elevat i és possible que tinguem més positius, però les proves que anem realitzant també faran sortir més positius asimptomàtics”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00