Sociedad
Gallar jugarà cedit al Cartagena

Francisco: "No vull plantejar-me cap repte que vagi més enllà del partit de demà"

Stuani per sanció i Gallar perquè ha estat cedit al Cartagena són les dues principals absències d'una primera llista de convocats en la que hi ha entrat Bernardo i tres jugadors del filial.

Francisco, avui a Montilivi. / Imatge: Girona FC

Girona

Molta paciència haurà de tenir Francisco abans no pugui fer la tria de jugadors que vol i no la que pot. La primera llista de la temporada n'és una mostra.

Stuani -més enllà de no saber si serà blanc i vermell fins que no es tanqui el mercat- en queda a Girona per sanció, Aday perquè s'està recuperant d'una operació al nas i Gallar perquè s'ha convertit en jugador del Cartagena fa pocs minuts.

Francisco: "No vull plantejar-me cap repte que vagi més enllà del partit de demà"

Una llista amb tres porters, tres jugadors del filial i en la que només hi ha dos laterals que han jugat aquesta pretemporada, Calavera i Franquesa, perquè Yan Couto pujarà a l'avió poc després de ser confirmat, tot i que feia dies que entrenava amb el Girona. La competència de Franquesa al costat esquerre ni ha arribat encara.

També hi ha entrat Bernardo, una altra peça que pot ser que interessa que marxant per la seva alta fitxa, i Granell, Diamanka, Jairo, Juanpe i Alcalá, jugadors, tots ells, amb el futur a Girona gens assegurat a hores d'ara.

En aquest escenari, quan al tècnic se li pregunta si l'objectiu és l'ascens respon que, des del realisme, de la mateixa manera que quan va arribar, per plantilla i pressupost no es podia plantejar res més que no fos l'ascens, ara no té sentit plantejar-se "un objectiu a llarg termini" o "un repte que no vagi més enllà del partit de demà a Gijón". "No podem enganyar-nos", ha sentenciat.

gallar al cartagena

Àlex Gallar ja no és jugador del Girona. A migdia ha quedat forta de la llista per al partit al camp de l'Sporting i poc després de les 5 de la tarda s'ha fet oficial que jugarà cedit al Cartagena. El club murcià té una opció de compra a final de temporada. El Girona va fer una important aposta econòmica per Gallar l'estiu passat però el rendiment ha estat insatisfactori. La intenció inicial era traspassar-lo però el club s'ha hagut de conformar amb alliberar massa salarial. Ha participat en 36 partits de lliga entre lliga i play off (16 de titular i 20 de suplent) en els que no ha marcat cap gol i ha donat 3 assistències.

Té una plantilla amb talent jove i inexpert i està per veure quins veterans quedaran. El tècnic diu que buscaven un rejoveniment i canviar una mica el perfil d'equip per buscar més "els espais" però està costant trobar les peces perquè "hi ha equips que estan clarament per davant com el Leganés o l'Espanyol".

Tot al contrari que el rival de demà, l'Sporting, que "té un 11 inicial amb el 85% de jugadors de la temporada passada i que en els dos primers partits ho han fet molt bé". Els asturians, amb David Gallego a la banqueta, han guanyat els dos primers partits de lliga per 1 a 0 i ocupen posició d'ascens directe amb el Rayo Vallecano.

Stuani i Samu Saiz

Amb el mercat encara obert era impossible no preguntar-li a Francisco per la situació de Stuani. El tècnic és conscient que el mercat dictarà sentència però diu que l'uruguaià es vol quedar i que l'ha vist "entrenar com un vailet, com Pablo Moreno".

Amb el permís de Stuani, Samu Saiz té tots els números per ser el referent, ara que ja no haurà de cohabitar amb Borja García al mig del camp. L'entrenador admet que el jugador madrileny "ha tornat amb moltíssimes ganes" i que estan "recuperant al millor Samu dels últims anys".

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00