Deportes

Jordi Calavera: "Hem de buscar objectius a curt termini i ja veurem què passa durant la temporada"

Avui hem parlat amb el lateral dret del conjunt gironí que aquest cap de setmana comença la lliga

Jordi Calavera al ‘Què t’hi Jugues!: “Hem de buscar objectius a curt termini i ja veurem què passa durant la temporada”

Jordi Calavera al ‘Què t’hi Jugues!: “Hem de buscar objectius a curt termini i ja veurem què passa durant la temporada”

06:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1601055578109/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui a SER Catalunya hem parlat amb el futbolista del Girona Jordi Calavera, que l’any passat va jugar cedit al conjunt gironí i aquest estiu el club blanc-i-blau l’ha fitxat. “El vestidor té moltes ganes de començar aquesta nova temporada, ha vingut gent nova, que ha aportat coses noves, aire fresc i crec que tot el vestidor està compromès al màxim per la temporada que ve, que serà difícil, però és molt il·lusionant i tenim ganes de començar”, ha afirmat Jordi Calavera.

El lateral del Girona ha dit que creu que l’equip “ja s’ha refet” de la derrota en el partit decisiu del play-off d’ascens a Primera Divisió contra l’Elx. “Psicològicament l’equip està amb moltes ganes i amb molta il·lusió i hem de pensar partit a partit, entrenament a entrenament, encara que sembli molt tòpic, però si poses la mirada a objectius llunyans al final t’acabes desviant i hem de buscar objectius a curt termini i ja veurem què passa durant la temporada”, ha afirmat Calavera.

Pel que fa a la Segona Divisió, el futbolista ha explicat que “hi ha equips molt forts”. “La Segona Divisió cada any té millors futbolistes, més competència, més igualtat i jo crec que és una de les lligues més boniques que hi ha ara mateix al món”, ha explicat Calavera. A nivell personal el lateral dret del Girona ha explicat que afronta aquesta temporada amb “un rol diferent al de l’any passat”. “Suposo que amb més protagonisme i intentaré ajudar des d’on em toqui, però si pot ser des del camp millor que millor”, ha afirmat Calavera.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00