Sociedad

Menorca es queda amb una única connexió al dia amb Madrid

La situació no canviarà fins que entri en vigor la OSP

Imatge d'arxiu / Cadena SER

Mahón

Menorca queda, des d’ara i durant tot el mes d’octubre, amb una única connexió directe amb Madrid al dia.

El descens de la mobilitat provocat per l’emergència sanitària ha fet que les aerolínies redueixin les seves freqüències i la nostra illa quedarà només amb un vol operat per la companyia Iberia que surt de Menorca a les 13.55h. L’únic vol en direcció contrària surt de la capital d’Espanya a les 11:50h del matí, un fet que fa impossible anar i tornar de Madrid en el mateix dia.

La situació no canviarà fins al mes de novembre, quan entri en vigor l’obligació de servei públic, que assegurarà dos vols al dia fins al mes de març. Tot i que la licitació encara no està adjudicada, tot i indica que finalment aquests vols seran operats per AirNostrum.

La situació amb Barcelona, per la seva banda, queda una mica millor, amb 4 vols diaris i reforços puntuals en els dies més importants.

Per altra banda, és el president de l’Agrupació Empresarial d’Agències de Viatges de Balears, Xisco Mulet, fa una crida davant la difícil situació de les agències de viatges de les illes. Considera que la situació és insostenible i assegura que actualment només facturen un 15% de l’habitual.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00