Sociedad

Adéu amic Paco

Nuria Trenzano, tècnic superior d'esports de l'Ajuntament d'Alacant

La Columna (30/09/2020) Nuria Trenzano, tècnic superior d'esports de l'Ajuntament d'Alacant

La Columna (30/09/2020) Nuria Trenzano, tècnic superior d'esports de l'Ajuntament d'Alacant

01:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1601457410_308160/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

M’agradaria iniciar esta nova etapa d’opinió amb el record i reconeixement a una persona que al seu moment va canviar la inèrcia de l’esport alcoià.

A finals del passat mes de maig, ens va deixar l’ex-regidor i amic Paco Bustos, impulsor d’una nova forma de gestió esportiva inspirada en la idea d’un esport per a una ciutat moderna.

Va ser capaç de dotar a l’esport alcoià d’unes instal·lacions noves a l’abast de les millors pràctiques, crear una estructura organitzativa participativa i amb entitat, establir les bases d’un pla Esportiu dirigit als mes joves amb unes escoles innovadores, així com iniciar el projecte de jocs esportius que encara continua vigent, organitzant també esdeveniments esportius de primer ordre.

Ens deixa jove sense temps per poder mirar amb perspectiva tot el seu llegat,

Per eixa raó pense que és de savis reconèixer el seu treball, admirar la seua capacitat per a visionar coses grans i la seua valentia per dur-les a terme.

M’acomiadaré des del record d’una persona que ens ha deixat com va arribar, sense fer soroll i a qui sense fer soroll i amb estima, li hem dit adéu. Adéu amic Paco.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00