Sociedad
Turismo naturaleza

El Govern aproba el Pla de Sostenibilitat Turística de Menorca

L'Estat aportarà 1,19 milions d'euros per a la promoció de l'Illa i la seva oferta sense CO2

Menorca va presentar el seu Pla de Sostenibilitat Turística al secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, la setmana passada. / CIMe.

Mahón

El Govern d'Espanya ha aprovat el Pla de Sostenibilitat Turística en Destins presentat per Menorca. Així ho ha anunciat la ministra de Turisme, Reyes Maroto, durant la Conferència Sectorial de Turisme, que s'ha desenvolupat de manera telemàtica.

Aquest programa ha estat elaborat per la secretaria d'Estat de Turisme amb la participació de les Comunitats Autònomes i, en el cas de les Illes Balears, ha estat coordinada per la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

El projecte presentat pel Consell Insular de Menorca es denomina Menorca Reserva de Biosfera i Turisme 0CO2, i se centra en l'aposta de Menorca pel turisme sostenible, segur i saludable, beneficiant-se de la seva condició de Reserva de Biosfera i la seva gran oferta gastronòmica. Es tracta d'un projecte que, a través de la mobilitat sostenible, pretén connectar terra, mar i cel potenciant el desenvolupament rural, marítim, la gastronomia, el producte local i altres recursos com el cel, sempre amb l'objectiu de mitigar els efectes del canvi climàtic.

Aquest pla comptarà amb un pressupost total de 2,98 milions d'euros i l'aportació de la Secretaria d'Estat serà d'uns 1,19 milions d'euros, el 40% del total, en considerar-se com a destí d'interior.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00