Viernes, 30 de Octubre de 2020

Otras localidades

FINANCES

Andorra esdevé el 190è país membre del Fons Monetari Internacional

L'ambaixadora d'Andorra als Estats Units, Elisenda Vives, ha dipositat l'instrument de ratificació a la seu de l'FMI

L'ambaixadora d'Andorra als Estats Units, Elisenda Vives, a la seu de l'FMI.

L'ambaixadora d'Andorra als Estats Units, Elisenda Vives, a la seu de l'FMI. / Govern d'Andorra

El Principat d’Andorra s’ha convertit la nit d’aquest divendres en el 190è país membre del Fons Monetari Internacional. Culmina així un procés d’adhesió que va iniciar-se el passat mes de gener.

Després de mesos de treball conjunt entre els equips tècnics tant del Govern com de l’FMI, aquest divendres a la nit l’ambaixadora d’Andorra als Estats Units, Elisenda Vives, ha dipositat l’instrument de ratificació a la seu de l’FMI, a Washington, coincidint amb la reunió anual de tardor de l’organisme.

El ministre de Finances, Eric Jover, ha manifestat que “per a Andorra, culmina un procés d’adhesió que permetrà millorar la reputació del país i homologació internacional, tenir accés a més i millor assistència tècnica i formació en temàtiques financeres i obre la porta a tenir una xarxa de seguretat financera en cas de necessitat”.

 

Andorra vota per primera vegada en la sessió plenària de l’FMI

 Amb l’adhesió al Fons Monetari Internacional d’aquest divendres, Andorra ha pogut participar com a membre de ple dret en la sessió plenària de l’organisme i emetre el seu primer vot. En aquest sentit, el ministre Eric Jover, en tant que governador designat del Principat, ha votat per correu en l’elecció del director que ha de representar a Andorra en la direcció executiva de l’ens.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?