Sociedad

Quique Cárcel : "Volíem trencar la dinàmica amb gent jove i amb fam i crec que no ens avorrirem"

El director esportiu del Girona diu que tenen totes les posicions ben cobertes i la possibilitat de jugar de maneres diferents, no com l'any passat.

Cárcel ha deixat clar que el tècnic sabia que per optar a determinades peces s'hauria d'esperar "fins a l'últim dia" de mercat.

No ha volgut informar de quin és el topall salarial de l'equip ni si Stuani s'ha abaixat el sou però ha destacat el "compromís" de l'uruguaià amb el Girona.

Quique Cárcel en la compareixença d'avui. / Imatge: Girona FC

Girona

El director esportiu del Girona segueix mantenint que no són favorits per a l'ascens i ha tornat a posar sobre la taula el descens del Depor a Segona B just una temporada després d'haver-se quedat a un pas de Primera per apuntalar encara més el seu discurs de prudència però està satisfet de la plantilla que ha confeccionat.

Creu que, tot i tenir molt menys pressupost que un any enrere -no ha volgut dir el topall salarial- totes les posicions estan molt ben cobertes amb jugadors "que permeten canviar el registre". Segons Cárcel, l'any passat l'equip "tenia les posicions doblades però una manera molt condicionada de jugar" i ara podran ser més versàtils i "més verticals" amb jugadors "joves i amb fam" que han permès trencar "amb la dinàmica" de les últimes temporades que, ha vingut a dir, es va acabar en no aconseguir l'ascens.

Quique Cárcel : "Volíem trencar la dinàmica amb gent jove i amb fam i crec que no ens avorrirem"

Ha reconegut que li ha costat desprendre's de jugadors que han estat molt importants en la història recent del club i que li hauria agradat quedar-se amb alguns dels que han marxat com Ignasi Miquel o Riesgo però no podien fer front al seu catxé.

També ha volgut deixar clar que el tècnic era perfectament conscient que començarien amb un equip encara en formació: "sabia perfectament que si volíem arribar a un determinat nivell de jugador hauríem d'esperar a l'última setmana o a l'últim dia de mercat". Cárcel entén que per Francisco, la situació "ha estat dura" però ha agraït la manera com el tècnic i els seus ajudants han gestionat aquest tram tan difícil.

Com sempre, el director esportiu ha hagut de fer front a preguntes sobre Cristhian Stuani que, un mercat més, continua a Girona desafiant tota lògica. No ha explicitat si l'uruguaià s'ha abaixat el sou però sí que ha dit que "accepta la situació que hi ha al club", que "ha demostrat que està molt compromès amb el Girona" i que és "una exquisitesa tenir-lo a Segona".

Bustos fent tocs després de la seva presentació. / Imatge: Girona FC

Nahuel

Amb la cadira encara calenta, també ha passat per la sala de premsa l'últim fitxatge del Girona, l'argentí Nahuel Bustos, que ahir va tenir els seus primers minuts i va ser decisiu fent la passada del gol que va decantar el partit. Ha explicat que es va sentir bé sobre la gespa de Montilivi però que necessita partits per anar agafant el ritme d'Europa.

Ha tornat a reiterar que acabar a Segona Divisió després d'haver estat a l'agenda de molts clubs grans no és un pas enrere i ha confirmat que espera "fer dupla amb Stuani". Ha dit que tan l'uruguaià com la resta de companys formen un grup que "a part de bons futbolistes són excel·lents persones" i que amb el poc temps que fa que ha arribat, ja el fan "sentir com a casa"

Quique Cárcel : "Volíem trencar la dinàmica amb gent jove i amb fam i crec que no ens avorrirem"
Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00