Deportes

Josep Pujadas, president del BM Granollers: "Tota la plantilla ha donat negatiu"

L'equip vallesà ha estat 10 dies confinat i dimecres ja tornarà a la normalitat. N'hem parlat amb el seu president al 'Què t'hi Jugues!'.

Entrevista a Josep Pujadas, president del Balonmano Granollers

Entrevista a Josep Pujadas, president del Balonmano Granollers

05:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1603120907098/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquests darrers dies la Covid-19 ha impactat amb força algunes competicions poliesportives i una de les més afectades és l’ASOBAL, que ja ha hagut d’ajornar 30 partits. El Barça ha confirmat 3 casos positius i l’equip es troba confinat. Per la seva banda, el Granollers ha tingut millors notícies, ja que demà passat els jugadors ja podran sortir de casa. El president del club ha parlat avui al Què t’hi Jugues i s’ha mostrat preocupat pel present i futur de la lliga.

Pujadas reivindicava la importància que té per als equips jugar partits: “Els clubs no ens podem quedar aturats, si ens quedem aturats desapareixerem”. El panorama sembla que cada vegada es complica més, però s’estan buscant alternatives: “Estem parlant l’ASOBAL i la Federació sobre escenaris factibles. Veurem si canviem la fórmula de competició per la segona volta”.

Després que la plantilla hagi estat confinada, Pujadas s’ha mostrat satisfet de que l’equip torni a la feina: “Jugar té molt de valor, recuperem una parcel·la de normalitat i és un missatge positiu”.

El futur de la lliga, doncs, manté un gran interrogant, però, de moment, el Granollers ja podrà entrenar-se dimecres de cara al partit de dissabte contra l’Anaitasuna.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00