Sociedad
SER CATALUNYA

Amb veu de dona

La sororitat ressonarà el proper dia 29 a Tarragona. Una desena de dones conversaran de les seves experiències professionals i personals, una jornada que es podrà seguir en directe a través de www.sertarragona.cat i www.radioreus.cat.

Amb veu de dona / SER Catalunya

Tarragona

SER Tarragona-Ràdio Reus organitza el proper dijous dia 29 una nova edició d’Amb Veu de Dona, una jornada amb l’empoderament i la superació personal com a protagonistes on sentirem ressonar veus destacades de la cultura, com les de les actrius reusenques Aida Folch -amb una dilatada trajectòria al cinema amb pel·lícules com 'El embrujo de shangai', 'El artista' i també a sèries com 'Cuéntame' o la recent 'Madres'- i Abril Garcia -que va debutar amb 'Fill de Caín' i recentment ha estat assistent de direcció de 'No matarás', protagonitzada per Mario Casas-. 

Quatre dones que estan a primera línea durant la pandèmia per les seves professions explicaran com una crisi suposa una catarsi de reconversió i oportunitats. Escoltarem les veus que ressonen als hospitals amb Paola Pasquali, directora mèdica de Pasquali&Asociados i coordinadora de dermatologia del Pius Hospital de Valls, i Paola Bauzá Lecumberry, cap de pediatria de l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona; També les que ressonen a les aules amb Montse Plans, directora de l’institut Salvador Vilaseca de Reus, i Núria Barberà, directora de l’institut Campclar.

Els reptes, les fites i les metes sempre s’han associat a un món esportiu que va molt més enllà de les competicions i que traspua valors i ajuda a teixir relacions socials. Escoltarem ressonar als estadis la veu de Bito Fuster, RSC i Voluntariat Grana del Gimnàstic de Tarragona, i Elena Riera, jugadora i entrenadora del Club de Futbol Altafulla.

Sense filtres és com ressonaran Berta Mascaró, presidenta d’H2O, i Claudia Vinyals, referent del SAI (Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere) de Tarragona, parlant de llibertat sexual i de l’assoliment de la igualtat en clau LGTBIQ+.

La directora de l'emissora, Mònica Cid, i la regidora de l’ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar, seran les encarregades d'inaugurar la jornada, que començarà a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe a través de les nostres pàgines web, www.sertarragona.cat i www.radioreus.cat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad