Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Soroll Camp de TarragonaSoroll Camp de Tarragona
Ocio y cultura
Economía

L'empresariat tarragoní exigeix una estratègia territorial

Els presidents de PIMEC Tarragona i la Cambra de Comerç, Navegació i Indústria de Reus demanen un organisme que aglutini tots els actors econòmics de la demarcació per definir accions comunes que ajudin a sobreviure al sector empresarial davant la crisi de la COVID-19.

Terrasses buides a la plaça de la Font de Tarragona. / ACN

Tarragona

Aquests dimarts han passat pels micròfons del Soroll Camp de Tarragona Jordi Ciuraneta, president de PIMEC Tarragona, i Jordi Just, homòleg de la Cambra de Comerç, Navegació i Indústria de Reus. Tots dos coincideixen en la necessitat de crear una taula de treball que inclogui administracions municipals, supramunicipals, patronals, cambres de comerç, sindicats i tots els actors que participen de l'economia tarragonina, per definir criteris a l'hora d'afrontar la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la COVID-19. Un organisme que, apunten, també hauria de servir per garantir que totes les ajudes públiques que arribin des d'Europa o el mateix govern central es reparteixin equitativament entre els sectors més afectats.

Amb ells també hem parlat del futur econòmic del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, però també del present: moltes empreses, si la situació millora, tancaran. Fins a una quarta part apunta PIMEC. També del pes que ha de tenir el sector tecnològic i de desenvolupament digital en l'economia tarragonina i del retorn de moltes famílies a l'entorn rural, un retorn motivat per la pandèmia però que es pot allargar en el temps. Podeu escoltar les entrevistes senceres en el reproductor que encapçala aquesta notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00