Martes, 01 de Diciembre de 2020

Otras localidades

Els metges de Menorca adverteixen de la situació de col·lapse que viu l'Atenció Primària

Demanen més inversió a l'administració per poder contractar més personal

Imatge de la protesta d'aquest dijous

Imatge de la protesta d'aquest dijous / Simebal

Els metges de Menorca adverteixen de la situació de col·lapse que viu l'atenció primària i demanen més inversió a l'administració per poder contractar més personal.

El personal sanitari de l'illa s'ha manifestat aquest dijous en el marc de les mobilitzacions prèvies a la vaga nacional de metges convocada per la Confederació Estatal de Sindicats Mèdics. Ho ha fet no només a l'Hospital Mateu Orfila, com estava previst, sinó que les protestes s'han reproduït també en Centres de Salut com el Canal Salat de Ciutadella o les Unitats bàsiques de salut d'altres municipis.

Els professionals sanitaris demanen que el col·lectiu sigui escoltat i que es puguin abordar de manera conjunta solucions consensuades a la delicada situació actual de sistema sanitari. Consideren que el Reial Decret Llei 29/2020 que empitjorarà encara més tant les condicions laborals dels professionals com la seguretat del pacient.

Entre les peticions fetes es demana també que les decisions sobre la pandèmia les prenguin els professionals sanitaris i no els polítics.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?