Sociedad
ESQUÍ

La FAE manté els mateixos integrants

Afronta la temporada d'esquí alpí amb incertesa

El director de Comunicació, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà, Joan R. Mas, el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, i el president de la FAE, Josep Pintat, durant la roda de premsa. / CRÈDIT ANDORRÀ

Andorra la Vella

La Federació Andorrana d’Esquí ha presentat aquest dijous els membres de l’equip d’esquí alpí que competiran aquesta temporada 2020-2021. Un curs marcat per la incertesa de la Covid-19.

El director d’alpí, Max Tissot ha explicat que la primera gran cita del calendari se celebrarà a Levi (Finlàndia) els dies 21 i 22 de novembre amb l’estrena a la Copa del Món de Mireia Gutiérez. En el seu cas, l'objectiu serà assolir el top-25 en aquesta cursa, ja que ha estat treballant de forma intensa durant la pretemporada per estar en millor estat de forma.

Pel que fa a Cande Moreno, haurà de seguir la progressió de la temporada passada i ser més regular per tal d'assolir el top-15 en la Copa d'Europa de velocitat. Així, també participarà en algunes Copes del Món per seguir millorant. La cita més important de l'esquiadora serà el Mundial Júnior de Bulgària, que serà on intentarà buscar el top-10 i, fins i tot, el top-5. En el cas de Carla Mijares l'equip espera que segueixi progressant al llarg de la temporada vinent.

En la secció masculina, l'esquiador Joan Verdú s'ha fixat l'objectiu d'agafar el ritme de cursa després de sotmetre's a una operació al febrer i passar sis mesos de rehabilitació. La voluntat és arribar a ser el més ràpid possible en Copes d'Europa. Per la seva banda, Matías Vargas té entre cella i cella entrar de manera regular al top-20 aquesta temporada. Per a l'Àxel Esteve, l'objectiu és el de recuperar el ritme després de passar una temporada gairebé sense competicions i agafar confiança per estar present en diferents curses d'Europa. L'esquiador també té la voluntat de fer, com a mínim, el top-30 en la Copa d'Europa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00