Miércoles, 25 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Del clàssic més sorollós, al més silenciós

Vint anys després del retorn de Figo al Camp Nou, l'àrbitre d'aquell partit, Pérez Burrull, explica com es va viure des del terreny de joc.

Aquest matí Alfonso Pérez Burrull ha explicat al 'Què t’hi jugues!' que l’arbitratge d’aquell dia no va ser complicat: “Tots els xiulets van anar cap a un jugador (Figo) i l’àrbitre va passar a segon pla”. Sobre Figo també ha afegit que "potser a Figo li va costar més aguantar el marcatge de Carles Puyol que no pas els xiulets del Camp Nou".

Preguntat sobre si el soroll va influir en el joc i l’arbitratge, Pérez Burrull creu que els jugadors van ajudar a fer que la dinàmica fos bona: “En aquests casos has d’intentar evadir-te i que el partit es pari al menys possible i, en aquest cas, els jugadors van ajudar”.

Analitzant el partit del dissabte, Pérez Burrull creu que jugar a porta tancada també pot afectar a l’arbitratge: “Per una banda pot ajudar pel fet d’estar en petit comitè, però no tenir soroll d’ambient també pot desconcentrar”.

Sobre el VAR, explica que és una bona eina però que, al cap i a la fi, en les decisions arbitrals sempre hi ha un punt de subjectivitat. Finalment ha assegurat que un clàssic és un moment per gaudir: “L’àrbitre ha de preparar el clàssic com qualsevol altre partit, però és un moment especial i cal intentar gaudir-lo”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?