Domingo, 29 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Jordi Farré: "No em tremolarà el pols contra la directiva"

El promotor del vot de censura alerta que si la junta de Bartomeu incompleix els estatuts i convoca el vot de censura més tard del 3 de novembre acudirà a la justícia ordinària

El vot de censura contra la directiva de Josep Maria Bartomeu segueix sense tenir confirmada la data. Aquest dijous el Barça va demanar al Govern català un ajornament de 15 dies per tal de poder preparar la logística necessària i aplicar les millores de seguretat que la mateixa Generalitat li demana. Aquests quinze dies de més vulnerarien els terminis que marquen els estatuts del Barça per celebrar la votació.

Avui divendres, el Secretari General de l'Esport ha explicat a RAC1 que només s'autoritzarà aquest ajornament en el cas que la situació epidemiològica empitjori i es decretin mesures dràstiques com un toc de queda. "La normativa del vot la regulen els Estatuts del FC Barcelona. Si l'impediment per celebrar-lo fos un toc de queda i, per tant, hi ha una causa de força major que impedeix que la societat funcioni amb normalitat, serà el Govern que haurà de donar cobertura legal. Si a dia d'avui el Govern no té vigent cap normativa de tipus sanitari ni legal, si hi ha un incompliment estatutari que no se justifica qui ha de donar cobertura jurídica és el propi club", ha dit. I ha afegit: "Sobre l'impulsor de la moció, que prengui les mesures que consideri".

Precisament, Jordi Farré ha explicat al 'Què t'hi Jugues' que "si el dia 1 o 2 no se celebra la votació prendré mesures legals contra la directiva, no contra el club". El promotor del vot de censura té clar que "la directiva ho està retardant de manera deliberada i per aquí no passarem. No em tremolarà el pols per posar les demandes necessàries perquè es compleixin les normes".

"Ha de ser els dies 1 i 2. No trobem el motiu pel qual no es pugui fer. Prou ja, que posin les urnes i que els socis decidim què volem pel futur del club. Hem fet servir una eina que recullen els estatuts, que estan per complir-se sempre, no quan els hi vagi bé", ha afegit.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?