Miércoles, 02 de Diciembre de 2020

Otras localidades

Iglesia Católica española

El Bisbat de Menorca impideix exercir a una catequista que s'ha casat amb una altra dona

El Bisbat de Menorca considera que Carme Mascaró no és apta per a seguir formant fillets a Sant Miquel de Ciutadella

Les postures sobre les unions civils d'homosexuals del Papa Francesc i la del Bisbe Francesc Conesa semblen divergir.

Les postures sobre les unions civils d'homosexuals del Papa Francesc i la del Bisbe Francesc Conesa semblen divergir. / Bisbat de Menorca.

La Diòcesi de Menorca ha vetat a una catequista i animadora del centre Sant Miquel de Ciutadella després de casar-se pel civil amb una altra dona. Així ho ha fet públic la pròpia afectada, Carme Mascaró al full informatiu del centre catequista.

En una àmplia reflexió, Mascaró incideix en que hi ha una església jeràrquica, eclesial i arcaica que s’ha de revisar però també una altra encarnada amb la justícia social que defensa amb passió els drets de tota persona trepitjada menyspreada i vulnerada. En aquest sentit manté la seva disconformitat amb la decisió del Bisbat de considerar-la com a persona non-grata per impartir catequesi.

Carme Mascaró ha rebut el recolzament de tot el Grup de catequistes de Sant Miquel que es qüestionen la seva tasca amb tto el que ha succeït i demanen que el Déu-amor triomfi sobre les lleis dels homes.

Aquesta situació arriba, a més, quan el papa Francesc acaba de fer públic el seu recolzament a les unions civils de persones del mateix sexe en una decisió que va sorprendre als més puristes de l’Església catòlica i que semblaria entrar en desacord amb la postura de la Diòcesi menorquina.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?