Sociedad
BÀSQUET

Derrota digna del Morabanc Andorra al Palau Blaugrana contra el barça

El següent partit dels andorrans serà demà mateix a les 20h. davant el Lietkabelis

Imatge del partit del Morabanc Andorra a la pista del Barça. / BCA

Andorra la Vella

Bon nivell el que va tenir l’equip tricolor ahir contra una de les millor plantilles de la lliga Endesa i d’Europa, tot i que realment mai va estar a prop de repetir la imatge de la final de la Lliga Catalana, en la qual es van acabar imposant.

La voluntat de l’equip, explicava Ibon Navarro, era competir fins el darrer quart i això es va aconseguir tot i que com reconeixia el tècnic basc, errors puntuals en els darrers minuts els van deixar sense cap opció d’intentar donar la sorpresa.

Els primers minuts del partit van servir perquè el Morabanc es posés per davant en el marcador gràcies a una bona intensitat defensiva i l’encert en els llançaments de camp, però al final d’aquest període el Barça ja manava el partit. La superioritat física culer es va imposar i a poc a poc es van anar distanciant del seu rival fins a iniciar el darrer període amb nou punts d’avantatge, que es van reduir a només cinc gràcies a Llovet. Després van arribar les males decisions que comentava Navarro i es va certificar la derrota.

El següent partit del Morabanc Andorra serà demà mateix a les vuit del vespre al pavelló de Govern, contra el Lietkabelis lituà, en partit de l’Eurocup, i dijous de nou a la competició domèstica, visitaran fins a Bilbao per jugar contra el RETAbet.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00