Sociedad

Dimiteix el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu

El president ha presentat la seva dimissió juntament amb la Junta Directiva abans que el vot de censura sortís endavant

Des del club asseguren que no volen posar en risc la salut dels socis i muntar un vot de censura

Imagen de archivo de Josep María Bartomeu. Getty Images

Barcelona

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha presentat la seva dimissió juntament amb seu equip directiu abans que el vot de censura sortís endavant després de la reunió extraordinària mantinguda aquesta tarda. El club farà oficial la decisió en uns minuts.

L'argumentació del club és que no volen posar en risc la salut dels socis i muntar un vot de censura en aquestes circumstàncies, segons ha informat Sique Rodríguez.

El president va convocar la reunió un cop coneguda la postura de la Generalitat de Catalunya, que no considera que hi hagi "impediments jurídics ni sanitaris" per celebrar el vot de censura.

La moció de censura contra Bartomeu va aconseguir les 16.521 signatures necessàries el passat 7 d'octubre. Perquè el referèndum contra Bartomeu es pogués dur a terme, aquest havia de comptar amb el 66,6% de vots a favor i que participés un 10% dels socis.

La dimissió del president arriba en un moment de tensió entre els jugadors i la directiva de club. Gerard Piqué, central del Barça, va ser contundent sobre la seva relació amb el president després de renovar el seu contracte amb el club: "La meva relació amb el president Bartomeu? No vull portar-me malament amb ningú però hi ha hagut vegades ... El tema de les xarxes socials .... Li vaig demanar explicacions (a Bartomeu) i el que em va dir és" Gerard, jo no ho sabia ". I m'ho vaig creure. Doncs després veus que, en accions futures, la persona encarregada de contractar aquests serveis encara està treballant en el club", va explicar en referència al Barçagate destapat per la Cadena SER.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00