Viernes, 27 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Els Serveis Informatius de la Cadena SER, Premi Ondas de radio per la cobertura de la COVID

Els guardons també reconeixen Carrusel Deportivo i Tiempo de Juego (de la Cadena COPE) i a Michael Robinson i Fernando Onega

La redacció d'Informatius de la Cadena SER

La redacció d'Informatius de la Cadena SER / Cadena SER

Tots els Ondas 2020

 Els Serveis Informatius de la Cadena SER reben un premi Ondas nacional de ràdio a la millor programació especial per la cobertura de la COVID. També hi ha distincions pels dos grans rivals esportius: Carrusel Deportivo (SER) i Tiempo de Juego (COPE) ”perquè en absència de competicions esportives, s’han vist obligats a reinventar la ràdio del cap de setmana, sense pèrdua de la seva qualitat habitual”

Reben també un premi Michael Robinson com a millor presentador, Luis Eduardo Aute, Fernando Onega i Joaquin Sabina per les seves trajectòries, en ràdio i en la música.

També hi ha Ondas per a Master Chef, Mavi Doñate, “Mira lo que has hecho” , “Patria”, Anda Ya (de Los40) i les actrius de “Veneno”, entre d’altres.

El secretari general dels Premis Ondas i director de Ràdio Barcelona, Jaume Serra, ha explicat que per les circumstàncies actuals queda ajornada la gala de lliurament dels guardons.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?