Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Els casos de covid-19 a la Vall d'Albaida se situen prop del màxim històric

Ontinyent s'acosta als 100 casos actius, mentre que 3 localitats disparen els casos

Análisis de covid-19 / GEORG HOCHMUTH Getty Images

Ontinyent

Les males noticies a nivell nacional respecte als casos de covid-19 continuen també a La Vall d'Albaida, on les xifres d'algunes localitats s'han disparat a màxims històrics.

La capital, Ontinyent, continua sent el major focus de preocupació amb un augment constant que ha situat els casos actius en 97, sumant 33 nous positius que fan que la xifra des de març supere ja els 500.

L'Olleria és ara la nova preocupació a La Vall, després de mantindre's durant molt de temps sense casos, el municipi compta amb 38 casos actius, la major quantitat simultànea des de l'inici de la pandèmia. Cas similar a Llutxent, on ja son 16 els positius per pcr de les últimes 2 setmanes.

Les xifres han augmentat també en Aielo, de 4 a 10; Albaida, de 3 a 9; Alfarrasí de 0 a 2; Benigànim de 9 a 10; Fontanars de 1 a 2; Pobla del Duc de 1 a 3 i Quatretonda de 7 a 9. Els municipis on han baixat els casos son a Beniatjar de 2 a 1; Castelló de Rugat de 4 a 3; mentre que a Bocairent s'han mantés els dos casos actius.

Destacar també el primer cas de covid-19 des de març al municipi d'Atzeneta d'Albaida i el cas de Guadassequies, que a Conselleria sols consta 1 cas, a pesar que el propi Ajuntament va confirmar 7.

La regidora de Salut Pública de l'Ajuntament de Guadassequies, Esther Ramírez, explicava que "la gent del municipi està preocupada", pero matisava que "dins de la preocupació no s'ha perdut la traçabilitat, pel que la situació està controlada".

La Regidora de Guadassequies explica la situació

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1603898760210/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00