Deportes

"Se puede colapsar el calendario"

Aíto García Reneses, entrenador de l'Alba Berlin, preocupat pel futur immediat de l'Eurolliga a causa dels múltiples positius per coronavirus en els últims dies

Aíto García Reneses al 'Què t'hi Jugues!': "¿Colapso del calendario? Podría pasar..."

Aíto García Reneses al 'Què t'hi Jugues!': "¿Colapso del calendario? Podría pasar..."

10:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1603897009478/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'equip de l'exentrenador del Barça i el Joventut, entre d'altres, està confinat a causa de diversos positius a la plantilla. Els alemanys, per tant, no han pogut disputar els darrers partits de copa i Eurolliga, i no competeixen des del 16 d'octubre, dia en què van aconseguir l'única victòria en 4 partits davant el CSKA. L'Alba Berlin començarà la lliga el dia 8 de novembre contra el Frankfurt, però abans, si la plantilla es recupera, visitarà el Palau Blaugrana per enfrontar-se a l'equip de Sarunas Jasikevičius. Aíto ha parlat al QTJ sobre la situació en què es troba el bàsquet europeu i no s'ha volgut mullar sobre l'inici de temporada del Barça ni sobre la dimissió de Bartomeu.

Així s'expressava el tècnic madrileny:

Sobre la situació del seu equip i la competició europea:

- "El equipo está confinado, yo llevo 10 días en casa... Hasta el lunes no podremos entrenar."

- "Los que tenemos partidos aplazados, ¿cuándo los vamos a jugar? ¿Uno por la mañana, otro por la tarde, otro el día siguiente por la mañana...?"

- "¿Colapso del calendario? Si ninguna duda puede pasar. Son muchos países, ligas nacionales y europeas... Si esto va a más, será muy difícil."

Sobre l'inici de temporada del Barça de Saras:

- "Es muy difícil opinar desde fuera, sin ver los entrenamientos, sin saber cómo están funcionando... Todos los equipos tienen dificultades. Hacer una sentencia desde fuera, sea a favor o en contra, es totalmente imposible."

Sobre la dimissió de Bartomeu:

- "Estas situaciones son complicadas, no solamente las del coronavirus, sino que hay líos por todos los lados."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00