Sociedad
RESTRICCIONS

VPC, Club Volei Encamp i Club Esportiu pendents de Catalunya i França

Diferents esports estan a l'espera de la situació sanitària als països veïns, per saber si podran jugar aquest cap de setmana

Emmanuel Macron. / TF1

Andorra la Vella

La crisi sanitària i l’augment de casos de Covid-19 ha provocat un enduriment de les mesures i que tindrà de ben seguir afectacions en el món de l’esport.

El VPC que preveia poder tornar aquest cap de setmana a jugar està molt pendent de si ho podrà fer després del confinament decretat pel president de la República Francesa, Emmanuel Macron. Els homes de Jonathan Garcia només han pogut jugar un partit i va ser contra el Salvetat. Diumenge ha de rebre a l’Estadi Nacional al Verfeilloise. De moment, el club no ha rebut cap notificació oficial de l’ajornament, encara que tot fa pensar que pugui ser així.

De la seva banda, tant el CV Encamp com el CE Sant Julià tenien previst competir aquest cap de setmana després que el Govern els hagi donat permís, això sí després de passar les proves TMA. En el cas dels encampadans, encara no han disputat cap partit i diumenge s’havien de desplaçar a la pista del Manresa. El president-jugador, Mateo Vienne, manifesta que estan a l’espera de rebre notícies per part de la Federació Espanyola de Voleibol, tenint en compte el confinament perimetral que decretarà Catalunya. Un cas similar és el del CE Sant Julià, que ha hagut d’ajornar els tres primers partits. Dissabte hauria de rebre La Sentiu, però també s’està a l’espera de les notícies que arribin des de Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00