Viernes, 27 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Tusquets: "No acceptarem pressions per convocar les eleccions en moments inadequats"

El president de la comissió gestora deixa clar que les eleccions se celebraran quan es pugui garantir la màxima participació dels socis.

Carles Tusquets en imatge.

Carles Tusquets en imatge. / FC Barcelona

Dos dies després de la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seva directiva, els membres de la comissió gestora del Barça ja han pres possessió els seus càrrecs. En un termini màxim de tres mesos, aquesta comissió presidida per l’empresari i economista Carles Tusquets haurà de convocar eleccions a la presidència. Això sí, ho farà quan cregui que les condicions són les òptimes per cridar els socis a les urnes. No es precipitarà, encara que des de fora tingui pressions per avançar-les.

“Com diuen els anglesos, as soon as possible, i subratllo la paraula possible. No acceptarem pressions per fer-ho en moments inadequats. Ho farem quan les condicions siguin adequades perquè hi hagi la màxima participació”, ha dit Tusquets en la primera compareixença davant els mitjans de comunicació.

Les eleccions són una de les funcions que, per estatuts, ha d’assumir aquesta junta gestora, que haurà de garantir també el correcte funcionament del club. Una gestió ordinària que se centrarà en la complicada situaciò econòmica i que passa per la renegociació dels salaris, tant dels jugadors del primer equip, com dels treballadors: “La situació econòmica no és confortable, ni molt menys, i això serà al que ens dedicarem el més aviat possible. Intentarem redreçar-la tot el que puguem”.

Tusquets també ha explicat que, finalment, no s’ha acceptat la presència de cap membre de la junta directiva de Bartomeu per a la composició de la comissió gestora, tal i com els estatuts permeten: “Hem decidit no incorporar membres de la junta directiva que acaba de cessar, creiem que és més oportú i més independent pel futur”.

La setmana vinent hi haurà una nova compareixença per explicar la feina dels primers dies i detallar les accions que es duran a terme durant aquestes properes setmanes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?