Deportes

Sobre Pedri: "Tots els entrenadors ho deien, aquest noi és diferent"

Óscar Ledesma és el president de la Peña Barcelonista de Tenerife-Tegueste d'on Pedri n'és penyista des de ben petit.

Óscar Ledesma, president de la Peña Barcelonista de Tenerife: "Pedri es peñista, pero aún no paga porque es infantil"

Óscar Ledesma, president de la Peña Barcelonista de Tenerife: "Pedri es peñista, pero aún no paga porque es infantil"

04:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1603985091984/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L’exhibició de Pedri davant la Juventus ahir a la nit va desembocar en una infinitat d’aplaudiments i alabances per part d’aficionats i personalitats del futbol europeu. El futbolista canari es va presentar en societat, però Óscar Ledesma, secretari de la penya d’on és soci Pedri, la PB Tenerife Tegueste, l’ha seguit des que va donar els seus primer cops a una pilota de futbol.

“Tots els entrenadors pels quals anava passant ho deien, aquest noi és diferent. Jugava amb nens dos anys més grans i, tot I això, feia coses increïbles”, explica. A Pedri sempre el recorda acompanyat d’una pilota, fins i tot quan s’asseia a la primera fila de la penya per veure els partits del Barça. “Algun penyista li deia ‘nen, estigues quiet i deixa estar la pilota!’”.

Ledesma, que coneix bé al jove futbolista, ha explicat que ahir el va veure molt més desinhibit, i s’ha mostrat molt content per tot el que està aconseguint. “Pels que estem a la penya, fundada pel seu avi, és tot un orgull. Aquí a Tenerife valorem molt les coses locals, així que totes les penyes properes estan molt orgulloses”.

Pedri és un dels pocs penyistes que ha arribat a ser futbolista professional del Barça. També ho va aconseguir Joan Verdú. Però la gran promesa illenca encara no paga el seu carnet de soci a la penya. “És menor d’edat i encara té l’infantil, que és gratuït”, ha explicat Ledesma.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00