Viernes, 27 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Sobre Pedri: "Tots els entrenadors ho deien, aquest noi és diferent"

Óscar Ledesma és el president de la Peña Barcelonista de Tenerife-Tegueste d'on Pedri n'és penyista des de ben petit.

L’exhibició de Pedri davant la Juventus ahir a la nit va desembocar en una infinitat d’aplaudiments i alabances per part d’aficionats i personalitats del futbol europeu. El futbolista canari es va presentar en societat, però Óscar Ledesma, secretari de la penya d’on és soci Pedri, la PB Tenerife Tegueste, l’ha seguit des que va donar els seus primer cops a una pilota de futbol.

“Tots els entrenadors pels quals anava passant ho deien, aquest noi és diferent. Jugava amb nens dos anys més grans i, tot I això, feia coses increïbles”, explica. A Pedri sempre el recorda acompanyat d’una pilota, fins i tot quan s’asseia a la primera fila de la penya per veure els partits del Barça. “Algun penyista li deia ‘nen, estigues quiet i deixa estar la pilota!’”.

Ledesma, que coneix bé al jove futbolista, ha explicat que ahir el va veure molt més desinhibit, i s’ha mostrat molt content per tot el que està aconseguint. “Pels que estem a la penya, fundada pel seu avi, és tot un orgull. Aquí a Tenerife valorem molt les coses locals, així que totes les penyes properes estan molt orgulloses”.

Pedri és un dels pocs penyistes que ha arribat a ser futbolista professional del Barça. També ho va aconseguir Joan Verdú. Però la gran promesa illenca encara no paga el seu carnet de soci a la penya. “És menor d’edat i encara té l’infantil, que és gratuït”, ha explicat Ledesma.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?