Deportes

Luri Sorroche, única entrenadora al futbol català territorial masculí: "Al final és un tema d'oportunitats"

De la mà del Marc Marbà, al 'Què t'hi Jugues!' estrenem una nova secció basada en apropar la realitat del futbol català i les seves curiositats i històries. Avui hem conegut a l'entrenadora del Moja (2a catalana).

Luri Sorroche, única entrenadora al futbol català territorial masculí

Luri Sorroche, única entrenadora al futbol català territorial masculí

12:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1603991442459/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

De la mà del Marc Marbà, al 'Què t’hi Jugues!' estrenem una nova secció basada en apropar la realitat del futbol català i les seves curiositats i històries.

L’Associació Esportiva Moja, del municipi d’Olèrdola de l’Alt Penedès, és l’única entitat catalana que confia en una entrenadora per dirigir el primer equip de futbol masculí i els resultats són molt positius. Sorroche, va aconseguir pujar de categoria a Segona Catalana la temporada passada i aquesta és el segon any que estarà al capdavant de la plantilla. Ara té 30 anys i ja en porta 15 entrenant.

Va començar la seva trajectòria al món del futbol a les categories inferiors del Barça i ha format part del cos tècnic d’entitats com el Vilanova i la Geltrú, la seva ciutat natal, o el Cubelles. A més, ha tingut experiències internacionals a l’Índia i a Miami, en una FCB Escola. Al QTJ, ha respost preguntes en relació a la connexió amb els seus futbolistes, a haver començat a entrenar des de ben jove i a possibles objectius de cara al futur.

L’entrenadora del Moja ha parlat sobre la seva curiosa situació en el panorama futbolístic de casa nostra. Aquí alguns dels aspectes més interessants de l'entrevista:

Sobre el fet d'entrenar homes

“Té les mateixes dificultats que pot tenir un entrenador home. Al final és un tema de les possibilitats que se’m donen.”

Va començar molt jove

“Sempre ho he tingut clar. Quan era petita i jugava a qualsevol joc m’agradava molt manar i dirigir per tal d’aconseguir estratègies per aconseguir el màxim resultat.”

Sobre el seu estil de joc

“Juguem en curt. Intentem jugar a l’estil que s’adequa més als nostres jugadors i en el cas del Moja és aquest. En altres equips m’he adaptat a altres característiques per treure’n el màxim profit.”

“El sistema ajuda, però no és determinant. El que és determinant son els moviments de cada sistema.”

Es plantejaria entrenar un equip femení com el Barça?

“Sempre he dit que m’agradaria arribar al futbol professional. La Lliga Iberdrola és futbol professional…”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00