Martes, 24 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Qui és Carles Tusquets? Analitzem el seu perfil a 'La Llotja del Què t'hi Jugues'

Emili Rousaud i Jaume Llopis ens parlen del nou president de la Comissió Gestora del Barça. Amb l'expert en màrqueting David Serrahima examinem la venda d'accions del projecte Barça Corporate

En el capítol 18 de 'La Llotja del Què T'hi Jugues' dibuixem un perfil en profunditat del president de la Comissió Gestora del Barça, Carles Tusquets Trias de Bes. Ho fem amb l'ajuda de dues persones que el coneixen molt bé: Emili Rousaud, vicepresident institucional del club fins l'abril, i Jaume Llopis, qui va coincidir al Barça amb Tusquets durant la presidència de Josep Lluís Núñez.

Rousaud i Llopis opinen sobre la faceta empresarial de Tusquets i sobre la seva capacitat per liderar aquesta etapa transitòria del club i, fins i tot, Llopis explica quina és la ideologia política del president de la Comissió Gestora.

D'altra banda, amb l'expert en màrqueting esportiu David Serrahima, director d'Octagon, analitzem el projecte 'Barça Corporate', una de les últimes iniciatives de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva abans de dimitir dimarts passat. També ens ajuda a posar-hi llum el periodista i professor de la UVic-UCC, Xavier Ginesta.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?