Deportes

Qui és Carles Tusquets? Analitzem el seu perfil a 'La Llotja del Què t'hi Jugues'

Emili Rousaud i Jaume Llopis ens parlen del nou president de la Comissió Gestora del Barça. Amb l'expert en màrqueting David Serrahima examinem la venda d'accions del projecte Barça Corporate

La Llotja del 'Què t'hi Jugues' (Programa nº18)

La Llotja del 'Què t'hi Jugues' (Programa nº18)

26:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1604075286936/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En el capítol 18 de 'La Llotja del Què T'hi Jugues' dibuixem un perfil en profunditat del president de la Comissió Gestora del Barça, Carles Tusquets Trias de Bes. Ho fem amb l'ajuda de dues persones que el coneixen molt bé: Emili Rousaud, vicepresident institucional del club fins l'abril, i Jaume Llopis, qui va coincidir al Barça amb Tusquets durant la presidència de Josep Lluís Núñez.

Rousaud i Llopis opinen sobre la faceta empresarial de Tusquets i sobre la seva capacitat per liderar aquesta etapa transitòria del club i, fins i tot, Llopis explica quina és la ideologia política del president de la Comissió Gestora.

D'altra banda, amb l'expert en màrqueting esportiu David Serrahima, director d'Octagon, analitzem el projecte 'Barça Corporate', una de les últimes iniciatives de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva abans de dimitir dimarts passat. També ens ajuda a posar-hi llum el periodista i professor de la UVic-UCC, Xavier Ginesta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00