Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Atención ciudadano

Ontinyent destinarà 350.000 euros a la millora de l'atenció presencial i telemàtica a la ciutadania

Es comptarà amb un renovat punt d'informació ciutadana a l'Ajuntament i s'implantarà un nou programa per agilitzar la gestió interna

Natàlia Enguix i Pablo Úbeda / Ajuntament d'Ontinyent

Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent destinarà en 2021 al voltant de 350.000 euros en accions enfocades a la millora de l’atenció a la ciutadania, tant de manera presencial com telemàtica. És la xifra global plantejada des de la regidora de Govern Obert, Modernització i Transparència, que gestiona Natàlia Enguix, qui donava detalls hui sobre les accions previstes en aquest sentit al projecte de pressupost municipal per al proper any.

Enguix detallava que es comptarà amb 170.000 euros destinats a la transformació de la planta baixa de l’Ajuntament: A l’accés de l’edifici municipal ja s’ha fet un primer pas habilitant un punt d’informació ciutadana, on es faran unes obres que faran aquest punt més accessible i adaptat a la situació derivada de la pandèmia. Una situació que ha motivat a les administracions a fer un esforç per fomentar l’atenció telemàtica, una línia en la que s’han fet avanços però on es vol aprofundir.

 Natàlia Enguix recordava que l’Ajuntament ha habilitat un espai a la web municipal per demanar hora d’atenció i facilitar la realització de gestions online, el que ha permès que des del passat 31 de desembre s’hagen produït 700 altes a la carpeta ciutadana i gestionat “on line" més de 5.500 certificats d’empadronament; més de 2000 volants d’empadronament, i el pagament de més de 2.500 rebuts. Des de la regidoria es vol continuar avançant en esta línia, i per això s’incorporarà un nou programa per agilitzar la gestió interna pressupostat en 165.000; s’impulsarà la renovació i millora de l’APP i la web municipal o un “visor pressupostari” que incremente més si cap la transparència a la gestió dels pressupostos.

Natàlia Enguix explica l'inversió en atenció a la ciutadania

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1604332054098/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En definitiva, afegia Enguix, “volem que l’Ajuntament d’Ontinyent siga una administració resolutiva i amable per a la ciutadania, que ajudes a les persones a estalviar temps i diners, perquè això també és foment de la promoció econòmica. Anem a seguir treballant per afrontar esta crisi social, sanitària i també econòmica de la millor manera possible perquè davant la nova realitat que ens ha tocat viure, parar-nos no és una opció”, concloïa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00