Sociedad
OLI NOU DO SIURANA

L'oli nou DO Siurana resisteix la Covid-19

Al Soroll Camp de Tarragona hem pres el pols a l'oli nou de temporada conversant amb el president i la protaveu de la Do Siurana i amb el director gerent de la cooperativa Coselva que aquest any celebra el seu 120è aniversari.

imatge promocional d'aquesta temporada / DO Siurana

L'oli nou, com a producte de primera necessitat ha resisit els entrebancs que ha comportat la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Si bé la producció s'ha vist alterada fins a un cert punt, ha pogut tirar endavant.

Reus

Altra cosa són les tradicionals fires de l'oli nou que han hagut de "desaparèixer" per, en el cas de la DO Siurana, passar al món virtual i a partir del 12 de novembre.

En parlem amb en Toni Gaceran i la Montserrat Gelonch, president i responsable de comunicació, respectivament de la DO Siurana.

120 anys de Coselva

És una de les cooperatives més veteranes de la demarcació i també de Catalunya. Coselva celebra un segle i vint anys d'existència amb un seguit d'activitats que ens explica el seu director i gerent Pere Ferré. Amb ell també prenen el pols de com i de quina manera s'ha fet sentir en el dia a dia de la cooperativa i la producció, la Covid-19.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00