Jueves, 26 de Noviembre de 2020

Otras localidades

ALCOIÀ-COMTAT

La Mancomunitat creix amb Penàguila

Els representants de la localitat prenen possessió en el ple de l'òrgan supramunicipal que compta amb 17 integrants

Penàguila és l'últim municipi en adherir-se a la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat.

Penàguila és l'últim municipi en adherir-se a la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat. / Radio Alcoy

Penàguila ja forma part oficialment de la Mancomunitat de L’Alcoià y El Comtat després que l’alcalde Salva Catalá i el regidor José Blanes van prendre possessió dels seus càrrecs al ple telemàtic que es va celebrar el passat dilluns.

L’adhesió del municipi ja s’ha fet efectiva i els seus veïns ja poden beneficiar-se dels serveis que ofereix la Mancomunitat en materia de desenvolupament local, cultura, joventut, promoció económica, serveis socials o turisme.

En Arrel, l’alcalde de Penàguila, Salva Catalá, entre d’altres coses, destacava que amb aquest incorporació poden sumar-se a nous projectes.

Amb l’última benvinguda, la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat está integrada per 17 municipis.

 

Campanya Dia Mundial Sense Alcohol

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, juntament amb altres UPCCA de la Comunitat Valenciana, llança una campanya amb motiu del Dia Nacional Sense Alcohol que es commemora el 15 de novembre en Espanya i altres molts països. L’objectiu d’aquesta campanya és sensibilitzar a tota la societat sobre els perills del consum d’alcohol en temps de la COVID-19.

La campanya, titulada Amb l’alcohol, manteniu les distàncies, consta de diferents cartells, que es faran públics entre el 12 i el 15 de novembre, en els quals es desmenteixen alguns dels mites relacionats amb el consum d’alcohol i la COVID-19. 

Arnaldo Dueñas, gerent de la Mancomunitat, ha explicat en Arrel el desenvolupament d'aquesta campanya de conscienciació.

 

Novetats a les rutes guiades i a 20Mils

Després de les noves mesures decretades per la Generalitat Valenciana per combatre la pandèmia, algunes de les rutes previstes per la Mancomunitat han hagut d’adaptar-se a l’aformament permésIván Jover, gerent de la Mancomunitat, en Arrel ens explica les novetats i també de la nova informació turística detallada per municipis que podran trobar els internautes en www.20mils.com  

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?