Sociedad

La gerència de l'Hospital justifica la destitució de Fernández-Cid amb un canvi del model assistencial

El nou cap de UCI es coneixerà el proper divendres

Imatge d'arxiu / Cadena SER

Mahón

La gerència de l’Hospital Mateu Orfila justifica la destitució del doctor Fernández-Cid al capdavant de la Unitat de Cures Intensives argumentant que la decisió respon a la voluntat de tirar endavant un projecte participatiu que impliqui a tots els professionals que treballen a l’UCI amb l’objectiu d’aconseguir millors resultats de tipus organitzatiu i de gestió dels pacients crítics.

En un roda de premsa celebrada aquest dimecres a la tarda al propi hospital, el gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Romà Julià, explica que tot es deu a un canvi de model que respon als objectius del pla estratègic que es va definir per quatre anys i que contemplava, entre altres directrius, la voluntat d’avançar en el pla de qualitat assistencial i la millora de l’atenció als pacients en tots els àmbits.

Per tirar endavant amb aquest projecte, la gerència vol comptar amb un professional que considera reuneix el perfil més indicat per desenvolupar i liderar aquestes funcions, el nomenament del qual es comunicarà en principi el proper divendres.

Julià agraïa públicament la implicació i la dedicació del doctor Fernández-Cid durant els anys de servei al capdavant de l’UCI del Mateu Orfila i assegurava que se seguirà comptant amb Fernández-Cid com a metge intensivista, una tasca que seguirà compaginant amb la de coordinador hospitalari de trasplantaments, i amb la funció de coordinador de la unitat de marcapassos, que des de gerència es vol reforçar a partir d’ara amb el lideratge del Dr. Fernández-Cid.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00