Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

POBRESA ENERGÈTICA

Arriba el Punt d'Assessorament Energètic en col.laboració amb Càritas

Una proposta de la Cooperativa Combinats que compta amb la col·laboració de Càritas Diocesana de Tarragona i el suport de la Diputació de Tarragona. Amb el seu coodinador, Jordi Collado, en descobrim el servei i la informació útil que ofereixen als usuaris que els derives des de Càritas.

Imatge d'un contador elèctric

Imatge d'un contador elèctric / ACN

Sota el lema «Ni foscor, ni set, ni fred ni desconnexió», el Punt d’Assessorament Energètic vol encarar aquests pròxims mesos d'hivern assessorant a les persones que fan cap a  Càritas Diocesana de Tarragona. Una iniciativa que passa per fer unes xerrades i assessorament sobre la bona praxi de comnsum energètic per tal de optimitzar la factura de la llum, per exemple. 

En parlem amb el seu coordinador i membre de la Cooperativa Combinats, Jordi Collado que també ens explica com la crisi provocada per la Covid-19 ha disparat la pobresa energètica. 

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?