Deportes

"Els que coneixíem la Natàlia i el projecte de la Real no teníem cap dubte que funcionaria"

Lluís Cortés i Natàlia Arroyo atenen al 'Què t'hi Jugues!' per analitzar el partit de dissabte entre el Barça i la Reial Societat a la Primera Iberdrola.

Lluís Cortés i Natàlia Arroyo al 'Què t'hi Jugues!'

Lluís Cortés i Natàlia Arroyo al 'Què t'hi Jugues!'

14:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1605797961786/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça i la Reial Societat de Lluís Cortés i Natàlia Arroyo, respectivament, s’enfronten aquest dissabte a les 12 del matí en una cita on els dos equips arriben amb 15 punts. Aquest matí, els dos tècnics han passat pel “Què t’hi Jugues” per explicar les claus del partit, i també han recordat l’etapa on van coincidir a la selecció catalana femenina. Arroyo era l’entrenadora i Cortés el seu assistent, i ambdós han assegurat entre rialles que van llaurar el coneixement de qui dissabte serà el seu rival a la banqueta.

Més enllà de les bromes, els elogis han estat constants i mutus: “els que coneixem la Natàlia i el projecte de la Real no teníem cap dubte que funcionaria. Quan tens una bona entrenadora i fas les coses ben fetes, els resultats arriben segur”, ha explicat Cortés. El conjunt basc ha començat la lliga amb molt bon peu, i la seva tècnica assegura que el partit de dissabte serà una bona prova de toc: “tenim un rival que no ens permetrà fer moltes de les coses que hem estat fent tant bé, però ens servirà per saber com de prop o de lluny estem d’un equip que és una referència”.

El Barça sembla el clar favorit per guanyar la lliga, però Arroyo ha assegurat que no és “imbatible”. Ambdues banquetes es coneixen molt bé, i, per Cortés, això pot “condicionar o perjudicar tant a l’un com a l’altre, però serà un partit divertit”. L’entrenadora de la Reial Societat hi està d’acord, però amb un petit matís: “som dos equips que anem amb les nostres idees, però que sigui un partit divertit passa perquè en Lluís li digui a les seves que al minut 15 no facin el tercer, espero que aquí l’amistat es noti”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00