Lunes, 30 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Toni Guil, a 'La Llotja': "El penyista no és enemic de ningú ni està afavorit per cap decisió del club"

Entrevistem el president de la Confederació Mundial de Penyes del Barça, que ens explica quin paper jugaran en les properes eleccions. També analitzem les conseqüències del nou límit salarial del club

En el capítol 21 de 'La Llotja del Què t'hi Jugues' entrevistem el president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil, que ens aclareix quin paper jugaran els penyistes en les properes eleccions a la presidència.

També parlem amb ell d'alguns aspectes menys reconeguts per una part de la massa social blaugrana com el fet que les penyes tinguin entrades per les finals o que els 30 presidents de federacions territorials tinguin veu i vot a l'Assemblea General. "El penyista no és enemic de ningú ni afavorit per cap decisió del club", assegura Guil.

En aquest edició també analitzem què significa pel Barça que la Lliga li hagi reduït el límit salarial en més de 250 milions d'euros. En parlem amb Sergi Vieta, director d'Onside Sports i exdirector general del Granada CF, i amb el periodista de 2PlayBook i especialista en la matèria, Marc Menchén.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?