Sociedad
FINANCES

Andbank Espanya comercialitza un fons que invertirà en plantes fotovoltaiques

La durada prevista del vehicle és de set anys amb una TIR objectiu neta per a l'inversor del 12% anual

Seu d'Andbank Espanya / Arxiu Andbank

Andorra la Vella

Andbank Espanya, entitat especialitzada en banca privada, ha iniciat la comercialització del fons Everwood V d’Everwood Capital, que invertirà en la construcció de projectes fotovoltaics sense subsidi al sud d'Europa.

Després de "l'èxit" aconseguit amb els fons anteriors de la gestora, que van obtenir rendibilitats anualitzades netes per als inversors d'entre un 17,8% i un 33,1%, Andbank Espanya donarà l'oportunitat d'invertir de manera preferent als seus clients de banca privada.

El fons Everwood V tindrà el focus en projectes al mercat -sense risc regulador i sense subvencions- a Espanya, Portugal i Itàlia i se centrarà en invertir en la construcció d'un porfolio diversificat de plantes fotovoltaiques.

La durada prevista del vehicle és de set anys amb una TIR objectiu neta per a l'inversor del 12% anual. Segons el director de producte d’Andbank Espanya, Eduardo Martín, consideren "que aquest sector suposa una gran oportunitat d'inversió: compta amb suport institucional de l'estat espanyol, la Unió Europea (Tractat de París) i ara també dels Estats Units, i és el gran beneficiat en el procés global d'electrificació econòmica i de transició energètica. Probablement un dels sectors amb més visibilitat en l'entorn actual d'incertesa".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00