Sociedad
PARROQUIES

La Covid-19 redueix el pressupost del Poblet de Nadal a 300.000 euros

L'atractiu turístic ha estat en perill per la pandèmia però es tira endavat per generar il·lusió, diu la cònsol major, Conxita Marsol

La cònsol major, Conxita Marsol i el conseller de Cultura, Miquel Canturri / Comu Andorra la Vella

Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella ha presentat aquest migdia el Poblet de Nadal que s’inaugurarà aquest proper divendres amb l’encesa de l’enllumenat i tres castells de focs d’artifici en llocs diferents de la parròquia per evitar l’aglomeració de gent. Aquest any, el pressupost serà inferior al de l’any passat passant d’uns 450.000 euros a 300.000.

La cònsol major, Conxita Marsol, ha manifestat que es tracta d’un referent no només de la parròquia sinó també de país. Tot i que s’havia posat sobre la taula si enguany amb la pandèmia l’havien de fer, creu que sí per tal de generar il·lusió i esperança a la ciutadania del país.

De la seva banda, el conseller de Cultura, Miquel Canturri, ha explicat que en principi el Poblet de Nadal estarà en funcionament fins el 27 de desembre, tot i que es podria allargar fins la setmana de Reis, en funció de la mobilitat als països veïns.

El Poblet comptarà amb el mercat de Nadal a la plaça del Poble amb un nombre similar de paradetes respecte l’any passat. Assenyala que estaran més espaiades, tal com recomanen les autoritats sanitàries i s’han creat circuits d’entrada i de sortida amb l’objectiu que circulació sigui més esglaonada.

Hi haurà tres espais infantils diferenciats i es realitzaran cinc espectacles itinerants al carrer enlloc dels set de l’any 2019. Hi haurà la nòria que ja està en funcionament des de fa un parell de caps de setmana. Així mateix, també es celebrarà la cinquena Mostra de música de Nadal.

Finalment, pel que fa a la cavalcada de Reis es donen deu dies de marge per decidir com la faran.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00