Martes, 26 de Enero de 2021

Otras localidades

Jorge Martínez Aspar: "Vaig arribar a 151 pulsacions!"

El seu pilot, el català Albert Arenas, es proclamava campió del món de Moto3 aquest passat diumenge al Gran Premi de Portugual.

El gironí Albert Arenas es va proclamar aquest diumenge campió del món de Moto3 i va aconseguir, així, el 54è títol mundial pel motociclisme espanyol. Com ha explicat Mela Chércoles aquest matí al “Què t’hi Jugues”, des de l’any 2002, com a mínim un dels tres títols que es reparteixen a MotoGP ha anat a parar a mans d’un pilot espanyol. En algunes temporades hi hahagut doblets i en altres, fins i tot, triplets. Ara per ara el domini és aclaparador

“Espanya és una referència mundial, qualsevol pilot que vulgui optar a ser campió del món ha de venir perquè el nivell del planter és màxim”. Així ho ha expressat Jorge Martínez Aspar, cap de l’Aspar Team, on corre Albert Arenas, que també ha explicat com va patir durant la carrera del diumenge: “Em van posar un pulsòmetre i estava entre les 130 i les 140 pulsacions, amb un pic de 151. Ni quan vaig amb bicicleta a la muntanya tinc aquestes pulsacions. Quan estàs a baix de la moto sents una falta de control i fa que les pulsacions es disparin”

I és que la carrera, com relata Chércoles, no va ser per menys: “Arenas va estar a punt de caure unes quantes vegades perquè hi haver-hi tocs de carenat”. Avui, el jove pilot català també deu tenir les pulsacions ben altes, perquè aquest matí s’estrenava sobre una Moto2. “És una nova categoria i s’hi ha d’adaptar, no per guanyar-la l’any que bé, sinó d’aquí un parell d’anys”, ha explicat Aspar, que ha recalcat la necessitat d’anar pas a pas malgrat que l’objectiu de debutar a MotoGP estigui en l’horitzó.

D’aquesta manera, tant l’equip com Arenas ja tenen posada la vista en els objectius de la pròxima temporada, però Aspar ha recordat així aquest any tan frenètic: “ha estat bestial per la covid, als mesos d’abril i maig pensàvem que no tindríem campionat. Mai hi havia hagut tanta igualtat, ha estat un any estranyíssim per la covid i per la falta de Márquez a MotoGP, però al final ha estat molt especial”.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?