Deportes

"És una bogeria el que se li està fent als jugadors"

Entrenadors i jugadors de diversos equips europeus es queixen del calendari i demanen que la UEFA i la FIFA prenguin mesures.

Calendaris i lesions: Koeman, Zidane, Klopp... molts entrenadors emprenyats i preocupats

Calendaris i lesions: Koeman, Zidane, Klopp... molts entrenadors emprenyats i preocupats

10:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1606144906647/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ronald Koeman s’ha queixat avui a la roda de premsa prèvia al partit de demà contra el Dinamo de Kiev sobre la càrrega de partits que estan acumulant els jugadors en aquest inici de temporada. El tècnic holandès ha hagut de deixar fora de la convocatòria Leo Messi i Frenkie De Jong perquè descansin després d’acumular una gran quantitat de minuts en tots els partits disputats fins ara. A més, el Barça acumula les baixes per lesió d’Ansu, Busquets, Piqué, Sergi Roberto, Umtiti i Araujo, per tant, la plantilla es troba gairebé en quadre havent jugat tan sols 11 partits aquesta campanya.

Els blaugrana, però, no son l’únic equip afectat per les lesions causades per aquesta acumulació de partits. El PSG té 7 jugadors a la infermeria després que Neymar i Mbappé tot just s’acabin de recuperar; el Liverpool acumula fins a 9 baixes, entre ells Van Dijk, Alexander-Arnold, Thiago o Salah, i el Bayern en té 4, una d’elles, la de Kimmich, de llarga durada. Els entrenadors sempre han sigut crítics amb les sobrecàrregues de partits, però ara, a causa de la curta pretemporada d’aquest curs, encara ho son més.

Aquestes han estat algunes de les declaracions de tècnics i jugadors expressant el seu descontent pel calendari:

Ronald Koeman: “És increïble. És hora que la UEFA i la FIFA pensin en el que estan fent als jugadors. És una bogeria el que han de jugar.”

Zinedine Zidane: “El calendari és massa. Tenim tots els partits que tenim i els jugadors no paren mai. I no només parlo pels meus jugadors, hi ha molts equips que estan vivint el mateix, per això estic preocupat.”

Jürgen Klopp: “Si seguim jugant els dimecres i els dissabtes… no sé si podrem acabar la temporada amb 11 jugadors.”

Kevin de Bruyne: “No estic sorprès. Hem fet 7 dies de pretemporada… Vaig entrenar un dia amb la selecció i el dia següent ja estava jugant un partit. Dimecres vaig jugar un partit amb la selecció i, amb el test de la Covid, el dijous no vaig poder fer treball de recuperació. Sé que és així per tothom, però sí, estem cansats.”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00