Soroll GironaSoroll Girona
Ocio y cultura

La segona onada acabarà amb un 10% més de bars i restaurants tancats

El sector demana que les quatre franges de la desescalada es converteixin en dues

Antoni Escudero als estudis de Ràdio GironaCADENA SER

Girona

La segona onada de restriccions ha fet caure en picat la capacitat dels restauradors per mantenir en marxa els seus negocis.

La Federació que els agrupa calcula que aquesta tardor ja han tancat un 10% de bars i restaurants, que se sumen al 20% que ho va fer després del primer estat d’alarma.

Per això, el seu president Antoni Escudero reclama a la Generalitat accelerar el pla de desescalada per permetre més mobilitat per Catalunya.

Antoni Escudero, president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona

07:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000013201/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escudero també demana a la Generalitat que es fixi en la comunitat de Madrid, que ha afrontat la segona onada del coronavirus amb els bars i restaurants oberts i també ha aconseguit doblegar la corba.

I per si això no fos poc, un 25% dels petits comerciants de Girona no obriran per Nadal. No només això: segons una enquesta de PIMEC Comerç, si la campanya de Nadal va malament, només una tercera part dels negocis creu que podrà seguir l'any que ve.

I el 42%, a més, veu malament o molt malament els descomptes del Black Friday.  PIMEC Comerç Girona creu que les vendes de Nadal són “crucials”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00