Lunes, 25 de Enero de 2021

Otras localidades

Ramon Cugat: "Em van mostrar l'organigrama i em va agradar, em van dir que estava fet per a Xavi"

Entrevistem al Doctor Cugat i amb ell parlem sobre la seva presència al projecte de 'Sí al futur' (de Víctor Font) i també sobre les lesions de Gerard Piqué i Ansu Fati.

La candidatura de Víctor Font ja compta amb dos noms per la seva eventual junta directiva. El primer anunciat va ser Toni Nadal i, ahir, va sortir a la llum el nom de Ramón Cugat, prestigiós traumatòleg vinculat al món del futbol i a l’entorn blaugrana. Juli López, membre del projecte de Víctor Font, li va explicar els eixos centrals de la candidatura i el va acabar per convèncer, com ha explicat Cugat aquest matí al “Què t’hi Jugues”.

“Em va explicar la idea que tenien, un model del Barça que havia de tornar a ser el que havia estat amb Guardiola, Tito i Luís Enrique. Em va mostrar l’organigrama i em va agradar, va dir que estava fet per a Xavi. Després han cregut convenient que sigui conseller”. D’aquesta manera, Cugat es suma a “Sí al futur”, però de moment segueix operant genolls amb gran equip al seu voltant. “Sempre dic que el dia que me’n vagi vull deixar una gent formada que em superi a mi”.

Amb aquest equip va operar recentment a Ansu Fati i farà el mateix amb Gerard Piqué en els propers dies. Sobre la lesió del central, ha explicat que es difícil que torni abans dels sis mesos: “S’ha de mirar que maduri bé el tendó quan s’opera. La lesió, d’entrada, és molt lletja al moment de caure. Em vaig espantar quan vaig veure la imatge. No em va agradar”. Pel que fa a Ansu, ha estat discret per imperatiu del secret professional, però té esperances de que pugui tornar a córrer aviat i ho faci com abans: "Espero que sí, però li hauríeu de preguntar al Barça".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?