Jueves, 21 de Enero de 2021

Otras localidades

Els ERO s'han multiplicat per deu en un any

Per aquesta via es van quedar sense feina 1.050 treballadors el mes d'octubre quan només en tot l'any passat, ho van patir 800 treballadors

Una trabajadora atiende con una mascarilla protectora durante el primer día laborable de la segunda semana desde que se decretó el estado de alarma en el país a consecuencia del coronavirus, en Barcelona

Una trabajadora atiende con una mascarilla protectora durante el primer día laborable de la segunda semana desde que se decretó el estado de alarma en el país a consecuencia del coronavirus, en Barcelona / David Zorrakino - Europa Press (EUROPA PRESS)

1056 treballadors es van quedar sense feina a l’octubre a causa de 39 ERO d’empreses amb problemes econòmics per pagar els salaris.

Això, a part, dels prop de 500 ERTO, presentats per un motiu de força major durant l’estat d’alarma. Deixant de banda aquests expedients temporals, el nombre d’ERO presentants a l’octubre és deu vegades més gran al del mateix mes de l’any passat.

El secretari general de la UGT a Girona, Xavier Casas, diu que els ERTO han evitat que aquesta xifra sigui més gran, però que tenen un límit.

En el que portem d’any, s’han tramitat 772 ERO que han afectat gairebé a 15.000 treballadors, la majoria a la Selva i l’Empordà.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?