Sociedad
Coronavirus Covid-19

Detecten dos nous positius al brot del geriàtric de Maó

Aquest focus ja suma set contagiats dels quals un ha mort

A la residència de Maó s'han trobat dos positius més. / Google Maps

Mahón

El brot de Covid-19 al geriàtric de Maó suma dos casos més. Es tracta d'un treballador de la residència i d'una persona interna. Amb ells ja són set els afectats en aquesta instal·lació sociosanitària.

Cal recordar que des de l'aparició del primer cas el 4 de novembre havien donat positiu quatre treballadors i una interna de la segona planta. Aquesta dona va donar positiu en una prova el passat 17 de novembre. Això motivà que tots els ingressats  a la residència romanguessin aïllats a les seves habitacions fins que tots donessin negatiu en les proves PCR per dues vegades consecutives. El nou cas entre els interns s'ha donat en aquesta mateixa planta de manera que es mantindrà l'aïllament.

Les autoritats sanitàries han acordat que cada dilluns es realitzaran proves PCR a tot el personal i residents fins que es compleixin dues setmanes consecutives sense nous positius.

Es dóna la circumstància que aquests dos nous positius s'han donat a conèixer el mateix dia en què moria una resident de l'geriàtric de 95 anys amb Covid.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00