Sociedad
COMERÇ

Els comerciants del Pas de la Casa esperen poder salvar el Nadal

Emmanuel Macron anunciava l'allargament del confinament fins el 15 de desembre

Els comerciants del Pas de la Casa esperen poder salvar el Nadal. / acn

Andorra la Vella

El president de l’Associació de Comerciants i Veïns de la localitat encampadana, Òscar Ramon, ha qualificat de mala notícia l’anunci que va fer ahir el president de la República Francesa, Emmanuel Macron, en què anunciava l’allargament del confinament fins el 15 de desembre, és a dir 15 dies més del que s’havia previst inicialment.

Es tracta d’un mes i mig sense rebre turistes francesos i que deixa el poble una imatge totalment desèrtica. Per Ramon, l’objectiu ara és poder salvar les festes de Nadal, ja que és un període que es factura molt. A més creu que també pot ser beneficiós el fet que les estacions d’esquí franceses no puguin obrir fins a meitats de gener.

De la seva banda, el gerent de la Confederació Empresarial Andorrana, Iago Andreu, també coincideix en què és una molt mala notícia, tenint en compte la dependència que té el Pas del turisme francès. Espera que les gestions que pugui fer el Govern d’Andorra amb el de França per intentar poder aconseguir que la frontera es pugui reobrir abans arribi a bon port, però té clar que tot anirà en funció de la situació epidemiològica.

Finalment, assenyala que quan la situació es pugui normalitzar a les dues fronteres el client de proximitat tornarà a venir com ja va passar a l’estiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00