Deportes

Ante Tomic, encantat amb la Penya

El pivot del Joventut de Badalona, Ante Tomic, passa pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' i explica que està molt satisfet amb les sensacions del seu nou club.

Ante Tomic al 'Què t'hi Jugues!': ""Ha estat un canvi gran, però de moment tot bé, millor del que pensava"

Ante Tomic al 'Què t'hi Jugues!': ""Ha estat un canvi gran, però de moment tot bé, millor del que pensava"

11:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1606316399053/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí, Ante Tomic, ha parlat del seu fitxatge pel Joventut de Badalona al ‘Què t’hi jugues!’. L’equip verd-i-negre ha començat la temporada amb una dinàmica molt bona, sisè a la lliga i líder del seu grup d’Eurocup. El jugador croat, assegura que les sensacions han superat les expectatives: “És un gran canvi, però de moment tot bé. Millor del que pensava. Hem començat molt bé”. Pel que fa als objectius, Tomic creu que cal anar a poc a poc.

Quan el Joventut de Badalona es trobava en el seu millor moment, l’equip va veure com s’interrompia la seva activitat a causa d’alguns casos de Covid-19, un d’ells fou el mateix Tomic. Ara l’equip ja ha tornat a la competició: “Costa recuperar el ritme, el pitjor de tot és que crec que tots els equips passaran per això”. Preguntat pel desenvolupament de les competicions, Ante Tomic és optimista i creu que es podran acabar. Això sí, s’ha mostrat molt contrari als formats “bombolla”: “La bombolla és una bona solució per la lliga però no pels jugadors”.

Pel que fa a la seva salut, el jugador de la Penya, explica que ja està del tot recuperat i que només va tenir dos dies de febre: “He estat aïllat mirant sèries, pel·lícules... Sobretot és cansat mentalment, però el temps passa molt de pressa. He entrenat des de casa i estic bé físicament”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00