Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad

Francisco: "Anem a un camp on portar la iniciativa potser no sigui propici per guanyar"

El Girona recupera el central Ramalho per visitar a un rival que s'ha rearmat moralment després de l'arribada del nou entrenador.

Francisco, en una de les rodes de premsa d'aquesta temporada. / Imatge: Girona FC

Girona

Si avui és dijous, demà hi ha partit. Més o menys, així és el dia a dia del Girona. L’entrenador, Francisco, reconeix que viuen en una “muntanya russa” on després d’un bon partit en ve un altre de pitjor i on l’alineació no sempre és la idònia sinó la possible o la necessària per administrar els descansos.

Francisco - prèvia Alcorcón

00:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20201126151639115/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un exemple, contra el Málaga, Yoel Bárcenas i Pablo Moreno van ser els extrems titulars i “no van estar al seu millor nivell” perquè no van poder tenir el descans que necessitaven després “d’un esforç enorme” al camp de l’Espanyol. Però “només hi havia dos extrems”, ha sentenciat el tècnic almerienc, que ha reconegut que amb l’entrada de Ramalho a l’equip després de complir dos partits de sanció, se’ls obre “alguna possibilitat més”.

Francisco - p`revia Alcorcón

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20201126151522545/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vol dir això que hi haurà canvi de sistema a Santo Domingo? La possibilitat hi és però sigui com sigui el dibuix, ara mateix la filosofia no pot ser gaire diferent a la d’estar “bé a nivell defensiu” i atacar bé “els espais” a la contra. “Quan recuperem a Nahuel Bustos i a Stuani el nostre joc pot ser més posicional i combinatiu”, ha admès Francisco, però ara mateix això no és possible.

Girona-Logroñés

La Liga ha fixat per al dijous 10 de desembre a les 19h el Girona-Logroñés de la segona jornada que es va haver d’ajornar perquè els gironins encara estaven en pretemporada.

Dit d’una altra manera; portar la iniciativa no li prova al Girona. A Santo Domingo, creu el tècnic, segurament l’Alcorcón intentarà que siguin els visitants els que dominin i s’equivoquin però, adverteix Francisco, “potser la inicativa no sigui propícia per guanyar” en aquest escenari.

L’Alcorcón, cuer de la categoria després d’haver perdut 5 dels 7 partits que ha jugat a casa, ha tingut “una injecció de moral” amb les dues victòries que ha obtingut des del retorn d’Anquela a la banqueta. Amb aquest entrenar, l’equip madrileny és “agressiu a camp contrari”, directe i això obligarà el Girona a estar “vius, concentrats i contundents a les dues àrees”, ha recalcat Francisco.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00