Deportes

"Diego va morir sol..."

La periodista Verónica Brunati posa veu a la crónica sobre el comiat dels argentins a Diego Armando Maradona.

Verónica Brunati: "Diego murió solo"

Verónica Brunati: "Diego murió solo"

07:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1606488251524/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Buenos Aires

La periodista argentina Verónica Brunati ens explica en primera persona com ha viscut aquestes darreres hores des d'Argentina tot el que ha envoltat a la mort de Diego Armando Maradona.

En paraules al ‘Què t’hi Jugues’, la Verònica ha començat el seu relat amb un colpidor: "Es el primer día después de Diego". Una crònica a la que ha seguit explicant que li va cridar molt l’atenció que possiblement no van atendre bé a Diego abans de morir: "Del que va passar el que em crida l'atenció és que va morir sol. Diego va romandre tot el matí només amb una infermera. Fins i tot la gent que en tenia cura triga a adonar-se".

"Ell s'aixeca a prendre els seus medicaments, va intentar fer una caminada matutina i no la va poder fer. Es torna a ficar al llit dient que no es trobava bé. Aquí fins el migdia, que ningú el va a veure. Va morir sol...", sentencia.

Un comiat a l’alçada de pocs

Explica Brunati que el comiat a Diego Armando Maradona és dels que no es recorden haver vist mai, que va ser realment impressionant: "A Plaza de Mayo hi havia més d'1 milió de persones. És una de les concentracions més grans per un ídol, només comparables amb la tornada a la democràcia d'Argentina".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00