Sociedad

La consellera Gómez retreu a Camps que viatgés de Menorca a Mallorca mentre esperava els resultats d'una PCR

El diputat popular menorquí finalment va donar positiu

La consellera Gómez / Parlament Ib

Mahón

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha retret aquest dimarts al diputat menorquí de el PP que va donar positiu en COVID-19, José Luis Camps, que viatgés de Menorca a Mallorca per assistir a ple de Parlament tot i estar esperant els resultats de la prova PCR.

La consellera ha aclarit al diputat que quan s'està pendent d'un resultat no es pot viatjar i cal quedar-se a casa, durant una pregunta al ple del Parlament en la qual Camps qüestionava els protocols de notificació de resultats als afectats.

Camps ha qüestionat l'eficàcia dels protocols indicant en que no li van poder localitzar perquè tenien un número de telèfon incorrecte, i li van avisar que era positiu quan ja havia viatjat en avió a Palma amb altres diputats, amb els quals va compartir taxi. Tots ells van ser aïllats al saber-se el positiu, un cop ja a Palma.

"Quan una persona és positiva el lògic és localitzar-la el més aviat possible. A mi em van detectar un positiu, no em van localitzar per problemes de telèfon perquè tenien el nombre equivocat. Si deixa transcórrer tantes hores, les persones fan vida normal i poden seguir contagiant" , ha dit el diputat del PP, que ha defensat que aquesta part de la cadena està fallant.

La consellera ha respost assenyalant que Camps no va haver d'haver viatjat si estava esperant els resultats d'una PCR i que si va canviar de nombre va haver de comunicar-ho a el Centre de Salut.

En aquest sentit, Gómez ha defensat que "els protocols funcionen" i que "estan elaborades per excel·lents tècnics", i ha retret al PP que qüestioni la feina dels professionals. "No sé per què tenen tant interès en què les coses no vagin bé", ha dit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00