Martes, 19 de Enero de 2021

Otras localidades

Núria Marín: "Les dietes són per assistència a reunions, no per desplaçament. S'ha de retribuir l'esforç"

La presidenta de la Diputació de Barcelona destaca el nivell de consens assolit a la seva institució i apunta que "molts podrien prendre exemple"

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Nuria Marín, ha sortir al pas de les informacions que han criticat el pagament de dietes a diferents institucions, com ara la seva: “Jo no he cobrat cap dieta perquè hi vaig renunciar fa molts anys, fora del sou de presidenta de la Diputació. Passa amb molts alcaldes. Altres cobren dietes no per trasllat sinó per assistència. Aquesta reunions requereixen una preparació. El concepte no més per desplaçament”

Marín ha indicat que “Normalment ens fixem en algunes persones que ostentem responsabilitats de màxima rellevància, però hi ha regidors que no estan cobrant cap sou al seu municipi. Si volem que tothom vulgui accedir a la política, s'ha de retribuir aquest treball i aquest esforç”

Núria Marín ha apuntat que “segur que aquestes dietes tributen i hi ha uns topalls. Per suposat tenim l’obligació de tenir publicada tota la informació al respecte”

La presidenta de la Diputació també ha destacat el nivell de consens assolit a la institució: “Hem aconseguit aprovar un pla d'inversions de mandat gairebé per unanimitat i també el pressupost, per import de 1.000 milions, amb el vot a favor de cinc formacions i l'abstenció de dues. Molts podrien prendre exemple”

Marín s’ha mostrat disposada a comparèixer al Parlament per donar explicacions del cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet que, segons l’alcaldessa, “és una entitat”. Diu que “nosaltres controlem els recursos que hi destinem, estan auditats i perfectament justificats. Altra cosa és que hi ha hagut denúncies d'irregularitats i és el que està analitzant el jutjat i la UDEF. Jo he enviat tota la informació al tribunal. I estic a disposició.”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?