Sociedad
SUCCESSOS

14 detinguts a Tarragona en dues operacions contra el tràfic de marihuana

A la darrera, duta a terme en un sol dia, la policia fa cinc entrades, la majoria a Mont-roig del Camp.

Furgons dels Mossos d'Esquadra a Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Camp), en el marc d'un operatiu contra el cultiu i tràfic de marihuana. / ACN

Tarragona

Deu detinguts en el dispositiu d’ahir dels Mossos contra el cultiu i el tràfic de marihuana al Camp de Tarragona. L'operatiu va començar a les sis del matí i va sumar cinc entrades i registres, quatre dels quals a Mont-roig del Camp (Baix Camp). Malgrat que s'ha enllestit el gruix de l'operatiu, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El cas es manté sota secret d'actuacions.

Segon operatiu

D’altra banda, també hi ha hagut quatre detinguts i 2.000 plantes de marihuana confiscades en un operatiu a Tarragona, Alcover i Constantí. En una primera fase de l'operació, es van detenir vuit integrants del grup i, en aquesta segona fase, hi ha hagut quatre detinguts més que formaven part d'un segon grup criminal.

Els agents, amb la col·laboració de les policies locals, han dut a terme quatre entrades i registres. Els immobles disposaven de sistemes de vigilància operats per control remot. També s'han decomissat gairebé 10 quilos de marihuana a punt per ser distribuïda, 5.000 euros en efectiu, cartutxos de gran calibre i material per al cultiu de la droga.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00